Etichete

, , , , , ,

Ora 21.00. Rol 1
STOP

(sursa foto)

O clipă. Două. Trei. Deja, stă prea mult. Nu doar pe gânduri…lipsa de încredere în sine. O schimbare la 360 de grade, de care nu avea nevoie. ( Cine ar avea nevoie ?!?).

De la optimism la pesimism. De la ambiţie la demotivare. De undeva sus…undeva mai jos. Ştiţi voi, de la a te simţi „mare”, pân’ la a te face „mic”…

Şi nu, nu este „astenia de primăvară” care „va’ să vină”, ci faptul că, uneori, nu se poate adapta la situaţiile şi întâmplările de zi cu zi. Situaţiile care îşi lasă amprenta ceva vreme. De care îţi mai aminteşti, din când în când şi peste care, dacă nu ştii cum să treci, revin. Ca un bumerang.

Se poate adapta la oricare persoană, se poate plia după fiecare persoană, astfel încât să ajute persoanele de lângă, dar nu pe sine. A naibii treabă.

Ora 23.01.Rol 2 , totuşi … aceeaşi persoană
Vorbea de schimbare la 360 de grade. Tocmai a trecut printr-un astfel de moment . În două ore. Şi un minut. Da, minutul ăla a făcut diferenţa…sau nu.

Ciudat…

Dacă acum două ore rândurile de mai sus îi descriau şi defineau întocmai starea…acum, ceva s-a schimbat. Greşit. Cineva a schimbat. Dar nu „cineva” în mod deosebit, ci oamenii. Da, a schimbul de replici, impresii, păreri, gânduri cu persoane pe care le-a cunoscut, întâlnit în circumstanţe şi momente diverse. De la prieteni, colegi, până la persoane pe care le-a cunoscut de curând.

Nu e prima dată când ( i ) se întâmplă. Fie ca vorbim de minunatul transport în comun, de mersul pe stradă, de un eveniment, de…tot ce înseamnă „prezenţa umană”…

…oamenii chiar fac diferenţa.

Reclame